fredag 30 juli 2010

Deterministiska tågresor och bad.

Har nu varit i Skåne några dagar. Resan började med att vi fick åka buss till huddik. Då passade jag på att tappa bort min mobil.. jätte bra....Mobilen i sig var stenålders men alla jävla telefonnr.... borta. Nu kan jag alltså inte ringa till någon känns det som. Som sagt... väljer att se det ur en deterministiskt synvinkel.
Väl framme i Malmö så är schemat späckat med alla tänkbara händelser.
Vi börjar med att dra en sväng med Calvin och kollar in mjölkens väg från kossa till butelj.

Med en outfit som denna fick vi vandra runt i mejeriet.

Efter detta så var det Tosselilla som stod på listan. En massa karuseller, bad och djur. Helt ok.. även om det hade kunnat vara liiiiiiiiiiite billigare för barnen. Rätt mycket man inte kunde göra om man var under 130cm.
Lite vingligt...??
Självklart var badet väääldigt uppskattat i värmen.
Tur för oss att det fanns kärror....
Sedan hanns det ju med en grillfest i Trelleborg, tokfika i Vellinge, bad och djurkoll på Ystads djurpark, bad på Skanörs stränder, en koll på bompba båten, en middag och kusinträff i Ekeby samt en vääääldig massa mer.
Bompabåten... fast alla hade gått hem....

Några sköna joggingturer i pildamsparken med maken. Kan inte komma ifrån att skogsluft är bättre än storstadsluft när man springer....
Höjdpunkterna var många men några av dom bättre var i alla fall "MAGI, kom nu!" på skååånsk dialekt!

Tiden går fort och nu är man hemma igen... på måndag börjar man jobba igen. Kanske inte så man längtar direkt... men det får bara gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar