tisdag 18 maj 2010

En härlig dag.... bara så där...

Efter att ha konstaterat att vädret var toppen så packade vi ryggan och klev uppåt mot berget. Vägen dit var både blöt och brant. Många fina blommor och konstiga pinnar i skogen att kolla på. Hittade även den lilla grottan som vi pausade lite i..... fantasin flödade fritt en stund innan vi gick vidare.
 Uppe på berget kom ju genast frågan om när vi skulle fika..... mmmm... vi väntar en liiiiten stund....
Hittade rätt mycket olika bajsar där uppe.... hade lite gissa bajset. Milton hade dock en teori om att alla bajsar vi såg var kobajs för grannen har ju kor!?!
Hittade många olika konstiga formationer på träd. Många som var väääldigt klättervänliga.
Andra mer roliga... som den här roten.... blev ju en perfekt ram.
 






Självklart hade vi katten med oss också... han gick efter och jamade så där lagom så vi skulle veta att han var med. Vid fikatajm... som det blev till slut så försökte Milton bjuda på banan... men han avstod.
Ja varför var inte hunden med undrar nog några av er.... hon låg hemma och mös med sitt ben. Eftersom hon löper i skrivande stund så lät vi henne ligga där... man ska inte böka så mycket med PMS kvinnor...
Efter turen på berget drog vi till lekan. Där kunde man bara konstatera att det var lasersol och mamma hade misslyckats med att skruva på korken på flaskan riktigt så vatten blev helt plötsligt en bristvara.
För att lätta upp stämningen bland dom soltrötta och (enligt dom själva) uttorkade halvt döende barnen så mellanlandade vi på hamburger placet innan vi landade hemma.  En bra dag så att säga.
Några nykomlingar har jag ju också... två bruna och tre vita.... hoppas på goda ägg.
Fick frågan av några söta barn som var här på besök varför jag inte har döpt hönsen?? Dom måste ju han namn!!!
Hmm... kanske får fundera på det.
Fårskallarna har blivit friserade och är ute och käkar grönt. Även här kom frågan upp om varför jag inte döpt någon av dom. Fick inte instinktiv lust att säga det är konstigt att döpa det djur du ska äta sedan... men tack och lov gick jag inte in i den diskussionen.. utan lovade dyrt och heligt att fundera på saken.
 Nu är det dax att se till att alla sover..... höres.

2 kommentarer: