lördag 14 mars 2009

Obegripligt med sport-idioter!!!!!!!!!!!!

Sitter och förundras över hur folk kan hänge halva eller hela livet åt sport! Alltså engagera sig så tillvida att dom inte kan prata om annat... inte titta på annat.... och det som stör mej mest är att dom inte accepterar att man har en annan åsikt om vare sig sporten som sådan eller om laget dom håller på. Är det konstigt att det är krig i världen???
Hur kan man bli så deltagande i en sport att man blir så jävla arg så om dom förlorar spöar man skiten ur någon i motståndarlaget... eller i deras hejarklack?
Det är för mej obegripligt.
Dessa människor är ju sällan idrottande människor... dom är från början soffpotatisar som har en tv hemma. Sedan så kanske dom ändå känner för att röra på sig och köper sig en biljett till favoritlagets match. Går dit och sitter på läktaren... med bestämda åsikter om vem som borde spela, vem som borde passa vem... vilken idiot till domare det var osv.
En riktig sportsman för dom rörde ju på sig dit och hem.... om inget annat.
Kanske är det så det börjar.... innan man träder in i dimensionen vansinne?!
Då man köper biljetter... går dit... gärna med handgranater i handväskan... OCH om laget inte vinner så kastar man helt sonika en handgranat på motståndarna och på deras hejarklack!
Japp... bra... då är vi av med dom!
Till vilken jävla nytta då om jag får fråga?
- Ditt jävla lag har ju ändå förlorat.. även om alla dom som van dog! Det finns fortfarande dokumenterat att ni förlorade!!! Heheheh!!!!
Eller är det så att förlusten känns mindre om man får krossa vinnarna i omklädningsrummet?
Sedan har vi ju dom som köper biljett i syfte att BARA slåss... dom har inte en aning om matchen. Ibland funderar jag på om dom ens vet vilken sport det är som pågår i bakgrunden när dom slåss...? Vilka människor!!
Ja.. det var bara en liten fundering så här på lördagskvällen..... för som sagt.. vart jag än vänder mitt öga här på nätet så står det bara en massa om sport och melodifestivalen.
Melodifestivalen skiter jag lika mycket i som sport!!!
Nej nu ska jag gå och ta en runda på gården... djuren ska nattas och veden ska lavas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar